Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila Tamasi Corbeanca

Tamasi, Tamasi

€185.000

Suprafata: 187 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 3
An constructie: 2022
Data publicare: 31-10-2023

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!



Am placerea sa va prezint pentru vanzare o proprietate nefinisata, constructie la gri, cu o suprafata totala de 292 de metri patrati, ce dispune de un garaj, 3 terase si se afla pe un teren inconjurat de natura cu o suprafata totala de 678 de metri patrati. Aceasta proprietate este situata in Tamasi Corbeanca, pe strada Ateneului nr. 3, oferind un cadru de viata care imbina natura si confortul modern.



Aceasta vila impresionanta, desi nefinisata, reprezinta o optiune deschisa pentru a-ti transforma visul in realitate. Cu o suprafata generoasa de 292 de metri patrati, veti avea oportunitatea de a crea spatii personalizate pentru a va satisface toate nevoile.



Proprietatea dispune de un garaj spatios de 24m2, care nu numai ca va protejeaza masina de conditiile meteo, dar ofera si spatiu de depozitare suplimentar. Cele 3 terase va vor permite sa va bucurati de aerul curat si de privelisti minunate, fie ca doriti sa petreceti timp cu familia sau sa va relaxati in liniste.



Zona si Vecinatatea:



Tamasi Corbeanca este o zona cunoscuta pentru frumusetea sa naturala si pentru linistea sa, fiind situata la doar cativa kilometri nord de Bucuresti. Aici veti gasi o combinatie unica de mediu rural si facilitati urbane, oferind astfel o oportunitate rara de a va bucura de aer curat si liniste, fara a renunta la comodittaile orasului.



Proprietatea se intr-o zona care beneficiaza de acces facil catre Bucuresti, astfel, veti putea ajunge rapid in oras pentru munca sau placere, in timp ce va bucurati de avantajele vietii la casa.



Aceasta vila reprezinta o oportunitate de a crea casa visurilor dvs. intr-o zona pitoreasca, inconjurati de natura, dar cu acces usor catre Bucuresti.



Daca sunteti in cautarea unei investitii imobiliare care sa va permita sa va personalizati locuinta in functie de gusturile si nevoile dumneavoastra, aceasta proprietate merita cu siguranta o vizita.



Si pentru a face aceasta oportunitate si mai atractiva, va anuntam ca, in cazul unei tranzactii cu noi, primiti gratuit primul transport de mobila in Bucuresti sau in zona Ilfov!



Va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare si vizionari!





Specificatii proprietate

Finisaje

Usa intrare: Metal

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress