Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Oportunitate de investitie - Teren pentru constructii de lux

Ghermanesti, Ghermanesti

€126.000

Suprafata: 50 m2
An constructie: 1990
Data publicare: 27-03-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta !



Oportunitatea investitionala pe care o asteptai! Vanzare teren cu caracteristici deosebite, perfect pentru constructii rezidentiale de lux si investitii inteligente.



Locatie: Situat la doar cativa pasi de lacul Snagov, intr-o zona privilegiata cu deschidere de 40m si adancime de 35m, acest teren iti ofera o paleta vasta de posibilitati de dezvoltare.



Configuratie Ideala: Terenul este perfect configurat pentru construirea unei case spatioase sau, daca este impartit in doua loturi, pentru constructia a doua case distincte. Cu parter, etaj si mansarda, veti beneficia cu siguranta de o panorama minunata catre lacul Snagov.



Vecinatate Atractiva: Beneficiati de proximitatea zonei de lux a lacului Snagov, dar si de facilitati esentiale precum magazine Mega Image, banci si farmacii, toate la o aruncatura de bat.



Accesibilitate si Intimitate: Amplasat departe de agitatia strazii principale, terenul este protejat de traficul intens, asigurandu-va linistea si intimitatea dorita. Imprejmuit de un gard autorizat, va ofera siguranta si securitatea necesara.



Utilitati Complete: Terenul dispune de toate utilitatile necesare pentru a facilita procesul de constructie si pentru a va asigura confortul maxim.



Pret Atractiv: Toate acestea vin la un pret extrem de atractiv, reprezentand o oportunitate unica de investitie pe termen lung.



Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestui teren exceptional! Contactati-ne acum pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Scoala Generala

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress