Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Inchiriere apartament 3 camere, Central, Sibiu

Central, Sibiu

€700/luna

Suprafata: 70 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 1
An constructie: 2020
Data publicare: 17-06-2024

Detalii despre proprietate

Atum Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament format din 3 camere decomandate, balcon si loc de parcare privat, situat in zona Garii din Sibiu.

Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil, avand o suprafata utila de 70 mp, fiind compus din: holul de acces amenajat cu zona speciala pentru cuier si pantofar cu suprafata de 7,84 mp, livingul cu bucataria open-space in suprafata de 24,61 mp, diua dormitoare in suprafata de 12.12 mp si 12,71 mp, baia in suprafata de 3,97 mp dotata cu dus si obiecte sanitare suspendate si o debara in suprafata de 2,54 mp.

Separat de suprafata utila, acesta mai beneficiaza si de un balcon in suprafata de 8,27 mp, unde accesul se face din living.

Paracarea se realizeaza pe propriul loc de parcare, special amenajat, inscriptionat si delimitat, aflat in fata imobilului.

Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential si se inchiriaza complet mobilat si utilat cu mobila realizata la comanda si electrocasnice dintr-o gama buna (frigider, masina de spalat vase, hota, cuptor si plita electrica).

Finisajele si dotarile apartamentului sunt unele de o calitate buna: parchet laminat la 14 mm, usi interioare marca Potra Doors, tamplarie PVC cu 3 foi de sticla si 5 camere marca Salamander, usa de acces din metal placata cu panou MDF, pereti zugraviti in lavabila, prize si intrerupatoare marca Schnaider Sedna.

Zona in care se afla apartamentul este una cu acces catre toate zonele de interes ale orasului : Promenada Mall, institutii bancare, institutii farmaceutice, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copiii, super market-uri.

Pretul de inchiriere al apartamentului este de 700 de euro pe luna plus o luna garantie.ID intern: 2311.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon, Lift

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala, Mall, Hypermarket

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Whitepress