Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Vasile Aaron, Sibiu

Vasile Aaron, Sibiu

€85.500

Suprafata: 56 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 2022
Data publicare: 12-02-2024

Detalii despre proprietate

COMISION 0! Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate cheie si balcon situat in Sibiu zona Selimbar/Brana, acesta se afla intr-un ansamblu rezidential nou cu 3 etaje si beneficiaza de lift si loc de parcare propriu.

Suprafata utila a apartamentului este de 56 mp si este impartit astfel: living 20.57 mp, dormitor 12.77 mp, bucatarie separata 8.83 mp, baie 4.83 mp, hol 6.97 mp plus un spatiu de depozitare de 1.75 mp. Separat de suprafata utila, apartamentul dispune de 2 balcoane in suprafata de 4.41 mp si 3.22 mp in care accesul se face din living si de o boxa pentru depozitare cu suprafata de 12 mp disponibila la costul suplimentar de 3000 euro.

In pretul de achizitie este inclus si locul de parcare care se afla amenajat, delimitat si amplasat in fata imobilului.

Stadiu predare: Apartamentul se preda la stadiul de cheie, iar daca alegeti sa achizitionati in stadiul actual de constructie aveti posibilitatea de a va personaliza finisajele interioare, conform gusturilor dumneavoastra, intr-un buget convenit.

Finisaje standard:

- Usa de metal la intrarea în apartamente placate cu panou MDF;

- Pereti tencuiti ( tencuieli pe baza de var-ciment marca Adeplast ), gletuiti si zugraviti in lavabila alba;

- tamplarie PVC marca Rehau culoare alb interior/gri antracid exterior cu 5 camere si 3 foi de sticla ( lowe-float-lowe solar ), feronerie Maco Multimatic si glafuri interior-exterior;

- incalzire prin pardoseală ( sistem Innoflow cu distribuitor Inoflou, placa termoizolatoare innotack si banda perimetrala ), centrala termica proprie in condensatie marca Bosh si detector gaz.

- sisteme elecrice din cupru trase prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere marca Schneider.

- Instalatii pentru curentii slabi Internet, Telefon, TV.

- Racorduri apa-canal in bucatarie si bai.

- Racord gaz metan la bucatarie;

- Rupere termica intre balcon si placa din profil de 10 cm montat la tamplarie si polistirent extrudat.

- Instalații pentru gaz, curent electric si apa, contorizare individuala si contoare montate.

Finisaje la alegerea dumneavoastra: gresie și faianță în bucătărie, gresie și faianță în băi, obiecte sanitare ( cabina de dus/cada, lavoar, vas wc, baterii cada/lavoar ), parchet laminat, uși de interior, prize si intrerupatoare.

Imobilul in care se afla locuinta este edificat pe structura de cadre din beton si caramida de 30 cm izolata cu polistiren de 10 cm cu densitatea EPS80, placari cu profile decorative din fibrociment si quartz si zugravit cu decorativa siloconata colorata in masa de exterior marca Apla.

Casa scarii dispune de: lift, acces securizat, scarile placate cu granit si gresie antiderapanta, mana curenta din teava rectangulara, plafoniere cu senzori de miscare si zugraveli in lavabila alba.

Spatile comune exterioare respectiv curtea complexului dispune de spații verzi amenajate cu gazon, arbuști și plante decorative, iar inchiderea perimetrala va fi cu gard metalic si gard viu (verde) .Locurile de parcare sunt supraterane, delimitate si pavate cu dale din beton. Aleile pietonale sunt pavate cu dale din beton si delimitate de spatii verzi. In curtea interioara va fi amenajat un loc privat de joaca pentru copii, amenajat cu nisip, topogan, leagane si banci.

Pretul de achizitie a locuintei la un avans de 80% din suma este de 85.500 euro, pentru un avans de 50% pretul este de 88.500 euro, iar pentru plata unui avans de 25% din suma pretul este de 91.500 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar. ID intern: 2055.Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon, Lift

Vecinatati

Vecinatati: Parc, Scoala Generala, Hypermarket

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Whitepress