Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

VILA 4 CAMERE BRAGADIRU

Bragadiru, Bragadiru

€110.000

Suprafata: 160 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 2
An constructie: 2020
Data publicare: 26-07-2023

Detalii despre proprietate

Vilă 4 camere P+E1

Casele tip triplex de 4 camere oferă opțiuni de prețuri competitive fără a face compromisuri la calitate sau locație.

 

Alege o locuință care îți pune la dispoziție confortul și siguranța unui viitor fără griji.

Imobilul propus este amplasat într-o zonă liniștită departe de zgomotul urban dar cu acces facil către mijloace de transport, centre comerciale, restaurante, școli, unități sanitare și de agrement toate la îndemână, astfel încât să vă oferim un stil de viață perfect și comod.

 

Vilele tip triplex au o arhitectură modernă, sunt spațioase și compartimentate inteligent pentru maximalizarea exploatării spațiului. Suprafața de 160 mp este ideală atât din perspectiva administrări costurilor cât și a mentenanței imobilului, iar prețul acestuia oferă oportunitatea achiziției unui case la prețul unui apartament.

 

Zona de zi - Parterul este alcatuit din hol intrare, baie de serviciu, bucatărie închisă și living cu acces către o curte generoasă de 38 mp.
Zona de noapte – Etajul deține un hol, 3 dormitoare care sunt deservite de o baie și de un dressing. Baia beneficiază de lumină naturală.

Zona de depozitare – Mansarda oferă un spațiu destinat depozitării și de ce nu chiar al unui loc destinat relaxării. Intrarea către proprietate se face prin curtea individuală care va deservi și ca parcare. Pentru a facilita accesul cu autoturismul, curtea este dotată cu uși glisante.

 

Casele sunt construite cu materiale calitate PREMIUM. Pentru a oferi un randament ridicat de încălzire locuinta este izolata termic cu polistiren de 10 cm la exterior.

În funcție de buget și totodată de metoda de finanțare vă propunem 2 variante de achiziție:

Nefinisată – dotată cu centrala și sistem de încălzire prin calorifere - 110.000 EUR TVA inclus

Finisată/la cheie - toate finisajele incluse, centrala termica, calorifere, instalații electrice și sanitare, tâmplărie PVC, uși interior, faianță, gresie, parchet - 120.000 EUR TVA inclus

Finisajele se vor selecta de către beneficiar în bugetul alocat de către dezvoltator, iar lucrările vor fi realizate în decurs de 30 de zile de la data încheieri promisiunii de vânzare cumpărare.

Casa este racordată la gaz, curent electric și este alimentată cu apa de la puț, deține fosă septica ecologica, iar infrastructura locală va permite în curând posibilitatea racordare la canalizare.

Finanțarea acestui imobil se poate efectua din surse proprii sau creditare bancară. Consultanță și intermediere credit gratuită!

Alegeți să faceți din vila propusă noul vostru cămin și programați o vizionare!

Casa de vis vă așteaptă și ne angajăm să o facem accesibilă pentru dumneavoastră și pentru cei dragi!

 

*Pozele au caracter informativ, de prezentare.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz
Incalzire: Centrala proprie, Calorifere
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Izolatie termica: Exterior

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential
Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress