Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa vila 10 camere vanzare in Bucuresti Ilfov, Dragomiresti Deal

Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal

€525.000

Suprafata: 465 m2
Nr camere: 10
Nr bai: 3
An constructie: 2017
Data publicare: 05-11-2023

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta! Vila de vanzare in Dragomiresti Deal, langa padurea Ileana, cu suprafaaa de 392 mp si teren de 1341 mp. Regim de inaltime dp+p+e+pod.

Casa are 3 intrari, usile exterioare sunt din stejar stratificat si au sistem antifurt.

Compartimentare: Demisolul are o suprafata de 30 mp, poate fi folosit ca depozitare sau amenajat drept crama/camera de jocuri/spalatorie.

La parter intalnim trei holuri, o camera tehnica, doua birouri cu suprafete generoase, un living cu zona speciala de dinning, o baie, dormitorul matrimonial, cu baie proprie si dressing plus inca un dormitor. Inaltimea camerelor la parter este de 3.23 m iar pe tavanul din living sunt regasite grinzi din lemn masiv. Parchetul este din stejar masiv si chenar din frasin. Usile sunt din glasswand tip Franta cu ochiuri semicristal, cu o inaltime de 2,82 m.

La etaj regasim 3 dormitoare, 2 dressing-uri, o baie, un balcon, un hol si casa scarii din lemn masiv de stejar. Inaltimea camerelor este de 2,95 m, iar inaltimea usilor este de 2,12 m. Parchetul este laminat, Germania, 12 mm.

Podul are o inaltime la mijloc de 2.20 si poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau poate fi amenajata o camera de relaxare/un cinematograf etc.

Terasa are suprafata de 52 mp, un loc ideal de relaxare alaturi de cei dragi, care poate fi inchisa cu geamuri glisante, oferind o priveliste de vis catre curtea libera de 1000 mp, amenajata cu gazon, pomi fructiferi si o multitudine de flori.

Casa este construita in regim propriu de catre proprietar, fiind folosite materiale de calitate superioara. La constructie sau folosit ; caramida termoizolanta de 30 cm plus 12 cm, stalpi protejati de caramida, 700 m cubi de beton si 26 tone fier beton. Acoperisul este din tigla Ruukki Adamante premium plus.

La exterior, casa este tencuita si finisata cu praf de marmura, zidurile exterioare fiind de 51 cm iar zidurile interioare de 33 cm .

Pe zidurile exterioare sunt regasite ornamente sageac, lemn masiv. Geamurile sunt din tripan Veka cu microventilatie.

Casa dispune de centrala proprie cu 22 de calorifere; de put - 31 m cu pompa submersibila, dedurizator si lampa uv, curent trifazic 380 v. Casa este racordata la canalizare.

Pentru mai multe informatii si vizionare ma puteti contacta telefonic.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata
Mobilat: Partial

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Scoala Generala, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress