Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila tip Duplex de vanzare | Maha Residence

Ostratu, Ostratu

€239.000 + TVA

Suprafata: 116 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 3
An constructie: 2024
Data publicare: 22-10-2024

Detalii despre proprietate

EXCELENTA PRIN EXPERIENTA!



Descopera o locuinta moderna si eleganta in cadrul ansamblului rezidential Maha Residence, situata intr-o zona linistita din Ilfov, Comuna Corbeanca, sat Ostratu, pe strada Arena Park 20-22. Complexul se afla in plina dezvoltare, avand deja finalizate o casa de tip Single si 5 duplexuri.



Aceasta casa tip Duplex se remarca printr-o suprafata utila de 116 mp si o suprafata totala de 162 mp, oferind confortul ideal pentru o familie. Locuinta vine cu o curte generoasa de 224 mp si 2 locuri de parcare in fata casei. Construita la cele mai inalte standarde de calitate, beneficiaza de o structura de rezistenta solida cu cadre din beton armat, fundatie tip radier general si pereti din caramida Porotherm. Acoperisul tip terasa este realizat din plafon de beton armat, aducand durabilitate si un design modern.



Amplasarea acestei proprietati este ideala pentru cei care iubesc natura, avand in imediata apropiere o zona de padure, perfecta pentru plimbari, activitati recreative sau iesiri cu familia. De asemenea, ofera acces facil la centre comerciale din Corbeanca, precum Lidl sau Mega Image, aflate la doar cateva minute de mers cu masina. De asemenea, ai acces rapid la Baneasa Shopping City, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, aflat la doar 15 minute cu masina, precum si la alte facilitati din Pipera si Baneasa. Aeroportul Otopeni este la aproximativ 12 de minute distanta.



Aceasta locuinta spatioasa si moderna din Maha Residence este perfecta pentru cei care cauta un spatiu privat, generos si aproape de natura, dar cu acces rapid la facilitatile urbane. Te invitam sa programezi o vizionare si sa descoperi casa perfecta pentru tine si familia ta!



Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar. Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este GRATUIT in Bucuresti si Ilfov.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Incalzire pardoseala

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usi interioare: Lemn
Usa intrare: Metal
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior, Interior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa

Servicii

Servicii Imobil: Administrare, Paza

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress