Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Snagov Smart Living: Casa renovata cu garaj si utilitati complete !

Snagov, Snagov

€395.000

Suprafata: 300 m2
Nr camere: 5
Nr bai: 2
An constructie: 2008
Data publicare: 06-11-2023

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta !!



Va oferim o oportunitate minunata de a achizitiona aceasta proprietate intr-o zona linistita a Snagovului. Casa este recent renovata si pregatita pentru a deveni noul camin al unei familii fericite.



Ce face aceasta casa speciala:



Practica si Spatioasa: Camerele mari si luminoase ofera suficient spatiu pentru intreaga familie. Interiorul este proaspat renovat si bine izolat, asigurand un mediu confortabil in orice anotimp.



Dotari de Calitate: Bucataria bine echipata si baile spatioase sunt gata pentru a fi folosite. Parchetul din lemn masiv, piatra naturala si usile din pin norvegian adauga un strop de eleganta.



Spatiu Exterior: Casa are o terasa primitoare cu iesire din zona de dining/living, perfecta pentru a va bucura de seri relaxante. Curtea mare ofera spatiu de parcare pentru 3 masini si include un garaj pentru a va proteja vehiculele.



Locatie Ideala: Situata pe o strada linistita, aceasta casa ofera intimitate si liniste. In plus, are toate utilitatile necesare, facand viata de zi cu zi extrem de comoda.



Casa dispune de un subsol cu 3 camere generoase ce pot fi utilizate ca si spatiu de depozitare. Tot aici , pe langa centrala termica nou avem si o statie de filtrare/dedurizare a apei.



In plus, mansarda este de asemenea generoasa,cu lumina naturala, finisajele facute si locuibila.







Aceasta casa este o alegere excelenta pentru familiile care cauta un camin plin de caldura si confort intr-o zona frumoasa. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne sunati.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Internet: Fibra Optica, Wireless

Finisaje

Pardoseala: Parchet, Gresie
Izolatie termica: Exterior, Interior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux

Vecinatati

Vecinatati: Scoala Generala, Hypermarket

Servicii

Servicii Imobil: Paza

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress